Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: Avatar loading problems

  1. #1

    Default Avatar loading problems

    When I try to upload an avatar I get a message that says unable to save image. I am linking it from photobucket and have it resized to 120 x 160. Need some help figuring out what I am doing wrong.

    Also it was pointed out to me by another member that at the bottom where it shows who is online my name shows in normal text while everyone elses is in bold. Is there a reason for this? Does this have something to do with me not being able to upload an avatar?

    Thanks.

  2. #2

    Default

    i thought the bold type were members, i was woundering the same thing

  3. #3
    Senior Member Business Member
    GLFWDA Member
    Jeeperz-Creeperz's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Wyandotte, Michigan, United States
    Posts
    1,008

    Default

    Quote Originally Posted by nd4spd71 View Post
    When I try to upload an avatar I get a message that says unable to save image. I am linking it from photobucket and have it resized to 120 x 160. Need some help figuring out what I am doing wrong.

    Also it was pointed out to me by another member that at the bottom where it shows who is online my name shows in normal text while everyone elses is in bold. Is there a reason for this? Does this have something to do with me not being able to upload an avatar?

    Thanks.
    I'm having some directory permissions problems that I haven't quite resolved yet regarding uploads.

    As for the bold, GLFWDA member names are in bold IF they've had their accounts modified correctly. You must be a member of the GLFWDA usergroup and have GLFWDA as the display usergroup. I've fixed your account.

  4. #4
    Needin' Time to Wheel GLFWDA Member Jarhead's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Swartz Creek, MI
    Posts
    4,040
    Blog Entries
    23

    Default

    Quote Originally Posted by Jeeperz-Creeperz View Post
    As for the bold, GLFWDA member names are in bold IF they've had their accounts modified correctly. You must be a member of the GLFWDA usergroup and have GLFWDA as the display usergroup. I've fixed your account.
    That would be my screw-up!

    Keep teaching me Kevin, I'll master this new software yet (I hope).
    Jarhead (Bob)
    Past President GLFWDA
    Former Membership Secretary
    Former Landuse Committee Chair


    http://www.glfwda.org/join.html

  5. #5

    Default Avatar

    Any solutions to his question about the avatar??

  6. #6
    Needin' Time to Wheel GLFWDA Member Jarhead's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Swartz Creek, MI
    Posts
    4,040
    Blog Entries
    23

    Default

    Quote Originally Posted by Petoskey Mudder View Post
    Any solutions to his question about the avatar??
    This is definitely a Kevin thingy...
    Jarhead (Bob)
    Past President GLFWDA
    Former Membership Secretary
    Former Landuse Committee Chair


    http://www.glfwda.org/join.html

  7. #7

    Default

    Tried it again this morning at it worked fine. So whatever was done or not done fixed the problem. Also says I am member again.

    Thanks

  8. #8

    Default

    still does not say im a member #07232

    thanks Doug

  9. #9
    GLFWDA Member GLFWDA Member JerryD's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Rockford, Michigan, United States
    Posts
    236

    Default

    Quote Originally Posted by ouchman View Post
    still does not say im a member #07232

    thanks Doug
    I *think* the title is a different thingy.

    If you go to User Control Panel > Edit Profile and look under "Optional Information" you'll see the Custom User Title entry. Not sure if you have to be part of the GLFWDA usergroup or not to change this field.

    You could at least give it a shot until all the permissions issues are straightened out.

    HTH,
    Jerry
    Jerry
    N2JPZ
    "Caveat lector..."

  10. #10
    Needin' Time to Wheel GLFWDA Member Jarhead's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Swartz Creek, MI
    Posts
    4,040
    Blog Entries
    23

    Default

    Quote Originally Posted by ouchman View Post
    still does not say im a member #07232

    thanks Doug
    Doug, unless I have your screen name (for the www.glfwda.org website) you don't have access to everything, nor do I have the information to upgrade your access. As you may notice, you now have the GLFWDA Logo below your name. Whether this fixes your avatar issues or not, I can't say...
    Jarhead (Bob)
    Past President GLFWDA
    Former Membership Secretary
    Former Landuse Committee Chair


    http://www.glfwda.org/join.html

Similar Threads

  1. Like my new avatar?
    By JerryD in forum A Test Forum
    Replies: 4
    Last Post: September 19th, 2007, 07:26 PM
  2. avatar
    By shawn in forum A Test Forum
    Replies: 1
    Last Post: March 5th, 2006, 09:43 AM
  3. Avatar
    By timmy_69 in forum General Chatter
    Replies: 5
    Last Post: March 3rd, 2006, 06:31 AM
  4. Slow-loading home page?
    By Zookeeper in forum Website Questions, Comments, and Suggestions
    Replies: 1
    Last Post: February 12th, 2006, 07:56 AM
  5. Avatar?
    By Jeeperz-Creeperz in forum Website Questions, Comments, and Suggestions
    Replies: 3
    Last Post: January 19th, 2006, 08:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
respective-triangle
respective-triangle
respective-triangle
respective-triangle