Results 1 to 9 of 9

Thread: Delay issues?

  1. #1

    Default

    Anyone else have to wait 1 minute (actually timed it at about 25 seconds) before your click actually does something on this forum?

    Everywhere else is good on my PC, but this site! I can't read all the posts because it delays once when I click, then again when downloading the new page. So I have 10 minutes of waiting just to read 10 threads.....


    ?


    Lucas
    Maria: Can we ride in your Jeep again? Please!?
    Lily: My tooth feels loose, can you use your tools to pull it out again?
    Juliet: Can you carry me upside down to bed?!
    Violet: Cookie?

    My pics

  2. #2

    Default

    I am not having this issue. I am on cable modem though.
    It loads the same as any other forum for me.

  3. #3

    Default

    Originally posted by kerryann@Sep 15 2004, 08:16 PM
    I am not having this issue. I am on cable modem though.
    It loads the same as any other forum for me.
    :<img src=:" border="0" alt="mad.gif" />
    Maria: Can we ride in your Jeep again? Please!?
    Lily: My tooth feels loose, can you use your tools to pull it out again?
    Juliet: Can you carry me upside down to bed?!
    Violet: Cookie?

    My pics

  4. #4

    Default

    Works fine for me at home or work
    Steve
    Yj, lift, lockers, Swampers, winch, and Cold AC
    Member TriCity Trailriders

  5. #5

    Default

    I need it for like umm work and stuff.. like surfing and chatting.. and looking at pictures
    But actually I havent been on dial up.. since ummm 1997? 1998? :P I was on DSL for a little while but it was a little too slow for my taste.

  6. #6

    Default

    No problems with me but am on DSL.
    KDSRGON GL#2665 KD8EGK
    Thanks to those that do all the hard work.

  7. #7
    Senior Member yogi's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    laingsburg mi.
    Posts
    467

    Default

    we have cable here also with no lag times



    yogi

  8. #8
    GLFWDA Member GLFWDA Member DDS4X4's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Northwest Ohio
    Posts
    1,758

    Default

    I&#39;m still on dial up and not any problems.
    Doug - KD8EDH
    UFWDA http://www.ufwda.org/
    GLFWDA http://www.glfwda.org/
    IFWDA http://www.ifwda.org/

    2000 WJ Grand Laredo V8 QD UC, trail rated & Doug tested
    Kevins Sliders, 265/75R16 Cooper Discoverer STT, Cobra 76XTR,
    ARBw/Warn 9.5XP, EMU lift, JKS Discos, Icom V-8000, Garmin GPS

  9. #9

    Default

    Last 2 days have been OK now.......we&#39;ll see if it lasts&#33;


    Lucas
    Maria: Can we ride in your Jeep again? Please!?
    Lily: My tooth feels loose, can you use your tools to pull it out again?
    Juliet: Can you carry me upside down to bed?!
    Violet: Cookie?

    My pics

Similar Threads

  1. LITTLE HELP.... 4.0 issues
    By Bult4mud in forum General Chatter
    Replies: 5
    Last Post: May 4th, 2009, 08:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
respective-triangle
respective-triangle
respective-triangle
respective-triangle